Toggle Nav
VILLA TUSCANY-123
Rating:
0%
Contact us for updated Prices & Availability
Deze luxe villa heeft alles wat u zich kunt wensen tijdens een luxe vakantie. De villa biedt u een geweldig uitzicht vanaf de villa en een mooi privézwembad. U kunt ontspannen bij het zwembad en genieten van het uitzicht en de lokale wijn u kunt ook via de wandelpaden lokale dorpjes verkennen die zijn genesteld in de heuvels en een bezoek brengen aan lokale olijfolie persen

Deze luxe villa heeft alles wat u zich kunt wensen tijdens een luxe vakantie. De villa biedt u een geweldig uitzicht vanaf de villa en een mooi privézwembad. U kunt ontspannen bij het zwembad en genieten van het uitzicht en de lokale wijn u kunt ook via de wandelpaden lokale dorpjes verkennen die zijn genesteld in de heuvels en een bezoek brengen aan lokale olijfolie persen. Leuke restaurants zijn weggestopt in de nabijgelegen dorpen of op het platteland. De lokale contactpersoon spreekt perfect Engels en is een professionele kookleraar. Als u arriveert in de villa zal zij u telefonisch verwelkomen en veel informatie kunnen verstrekken over restaurants wijnen lokale levensmiddelen winkels en de plaatselijke markten.

Interieur
De villa heeft een zeer ruime en zonnige woonkamer ingericht met mooie gekleurde muren in een warme landelijke stijl. De villa heeft landelijke meubels met veel marmer en antieke stukken. Door de zonnestralen die door de ramen komen is dit een prachtig verlichte ruimte en de vele boeken prenten en schilderijen geven een persoonlijke tint. De keuken met verbinding naar de woonkamer is geschilderd in een diepe goud gele kleur en heeft veel marmeren werk oppervlakken en mooie hand geschilderde gele en blauwe tegels.
Op de eerste verdieping zijn er drie dubbele slaapkamers die ook ingericht zijn in de mooie landelijke stijl met muren in groen blauw en vanille. Een speciale vermelding kan worden gemaakt over de grote doucheruimte met een enorme marmeren wastafel en aparte douche met ingelegde steentjes.
Een trap leidt van de villa naar het appartement met een zeer zonnige en panoramische zitkamer. In het appartement zijn twee slaapkamers en een ontbijtruimte met kitchenette alle ook ingericht in een warme landelijke stijl.

Exterieur
Tuindeuren leiden uit het appartement naar het prachtige zwembad en terras. U kunt gewoon ontspannen genieten van een drankje of bij kaarslicht heerlijk eten bij het zwembad of op het terras buiten de keuken. Het zwembad is 12 x 6m 0.8m - 2.45m diep met ingebouwde stappen. Het zwembad is geopend vanaf 30 mei tot 03 oktober. Op aanvraag is er een mogelijkheid het zwembad op andere data te openen tegen een eventuele extra toeslag.
De prachtige tuinen van deze villa bezitten mooie bomen heesters rozen en aromatische kruiden waaronder brem rozemarijn salie munt en lavendel. Het uitzicht vanaf de villa en het zwembad op een middeleeuws jachthuis en een gehucht met een romaanse kerk zijn adembenemend.

Service
Het is mogelijk om een cateringdienst in te huren ter plaatse te betalen. Er is een lokaal contactpersoon die Engels spreekt. Lakens en handdoeken worden een keer per week op zaterdag verschoond. Extra verschoning kan worden gedaan tegen een extra toeslag. Er is een schoonmaakservice 3 uur per dag 3 dagen per week.

Positie
De nabijgelegen luchthavens zijn Pisa 30 km Florence 70 km Genua 175 km. Een aantal interessante plaatsen vlakbij zijn Montecatini Terme 45 km Florence 80 km Siena 120 km Cinque Terre 140 km.
De restaurants en winkels in Luca zijn op 15 minuten rijden afstand. De lokale winkels in San Martino in Freddana is op 35 km afstand.
 

More Information

No. of Persons 10
No. of Bedrooms 5
No. of Bathrooms 5
Distance to Airport 30
Distance to City Centre 15
Distance to Beach 30
Swimming Pool Private
100% Privacy Yes
Sea Views No
Accommodation Type Holiday Villa
Latitude 43.936547,
Longitude 10.426655
Country Italy
City Lucca
Place Lucca
Luxury Comfortable
Damage Deposit required
End of stay cleaning Included

Write Your Own Review

You're reviewing:VILLA TUSCANY-123