Toggle Nav
VILLA TUSCANY-007
Rating:
0%
Contact us for updated Prices & Availability
Deze charmante Toscaanse villa wat vroeger een werkende olijfolie molen was uit de 18e eeuw is gerenoveerd naar villa. De villa ligt op de grens van het landschap Toscane en Umbrie dit houdt in dat beide provincies makkelijk te verkennen zijn. De villa beschikt over een kleine parkeerplaats voor de auto en is geschikt voor 10 personen

Deze charmante Toscaanse villa wat vroeger een werkende olijfolie molen was uit de 18e eeuw is gerenoveerd naar villa. De villa ligt op de grens van het landschap Toscane en Umbrie dit houdt in dat beide provincies makkelijk te verkennen zijn. De villa beschikt over een kleine parkeerplaats voor de auto en is geschikt voor 10 personen.
 
Interieur
de woning is goed ingericht van verschillende faciliteiten en is voorzien van air conditining. De villa is geschikt voor 8 personen in de kleine annex biedt plaats aan voor 2 personen. De keuken heeft Franse deuren die leiden naar het terras. In de woon/eetkamer is er een TV met DVD speler aanwezig ook is er een stereo installatieopenhaard en piano. In de kleine aansluitende annex is er een woonkamer voorzien van TV en openhaard een keuken en een overdekt terras voor 4 personen en een badkamer met douche.

Exterieur
Het aansluitende privé terrein is voorzien van een zwembad(14mx6m) en er bevindt zich een tafeltennistafel. Op het terras is er tuinmeubilair voor 10 personen en een barbecue aanwezig.

Locatie
De locatie is gunstig de villa ligt op de grens van Toscane en Umbrie de 2 provincies zijn dus makkelijk te verkennen. Wat ook zeker een aanrader is om een kijkje te nemen bij Lago Transimeno. Vanaf San Feliciano kunt u de boot pakken en een bezoek brengen aan 1 van de drie eilanden van het meer. De dichtstbijzijnde winkels en restaurants zijn op 4 kilometer rijden naar Tuoro. Veder kunt u een bezoek brengen aan de stad van de Heilige Franciscus Assisi op 45 minuten rijden. Vergeet ook niet het pittoreske Siena op 1 uur en 15 minuten rijden. En uiteraard de hoofdstad van het land : Rome wat op 2 uur en 45 minuten rijden van de villa gelegen is. De aanbevolen luchthaven is Perugia op 10 kilometer van de villa andere luchthavens zijn FlorencePisaRome en Ancona. De dichtstbijzijnde golfbaan is op 10 kilometer van de villa.

Extra’s
Tegen extra bijbetaling en op aanvraag is er schoonmaakservice en een privé chef. Air conditining is aanwezig voor €30- per dag.
 

More Information

No. of Persons 10
No. of Bedrooms 5
No. of Bathrooms 4
Distance to Airport 100
Distance to City Centre 4
Swimming Pool Private
Sea Views No
Accommodation Type Holiday Villa
Internet Yes
Airconditioning Yes
Latitude 43.205692
Longitude 12.057012
Country Italy
City Tuoro
Place Tuoro
Luxury Comfortable
Damage Deposit required
End of stay cleaning Included

Write Your Own Review

You're reviewing:VILLA TUSCANY-007