Toggle Nav
VILLA BALI-020
Rating:
0%
Contact us for updated Prices & Availability
 Deze accommodatie bestaat uit een open leef paviljoen een airconditioned media kamer en twee slaapkamers in aparte vrijstaande paviljoens genaamd 'Menage' en 'Bangkat' de namen stammen nog uit de tijd dat het dorpje Seseh groter was en administratief verdeeld was in drie 'banjars' dorpsraden.Interieur en exterieurDe faciliteiten van beide slaap paviljoens zijn vergelijkbaar alhoewel de interieurs een verschillen. De paviljoens hebben een romantische airconditioned slaapkamer met een king size bed en de kamers zijn uitgerust met een LCD scherm satelliet TV met DVD speler

 Deze accommodatie bestaat uit een open leef paviljoen een airconditioned media kamer en twee slaapkamers in aparte vrijstaande paviljoens genaamd 'Menage' en 'Bangkat' de namen stammen nog uit de tijd dat het dorpje Seseh groter was en administratief verdeeld was in drie 'banjars' dorpsraden.

Interieur en exterieur
De faciliteiten van beide slaap paviljoens zijn vergelijkbaar alhoewel de interieurs een verschillen. De paviljoens hebben een romantische airconditioned slaapkamer met een king size bed en de kamers zijn uitgerust met een LCD scherm satelliet TV met DVD speler. De en suite badkamer is uitgerust met een badkuip voor twee dubbele wastafels en glazen deuren kunnen worden geopend voor een semi-alfresco bad ervaring compleet met een buiten 'rainshower' gelegen in een privé binnenplaats.

Het leef paviljoen is gelegen nabij de toegang met uitzicht over de tuin en het zwembad. Het paviljoen is uitgerust met een erg grote sofa een lage diner tafel omringt door vloerkussens en dit paviljoen is prachtig verlicht 's avonds. Achter het paviljoen ligt een geconditioneerde media ruimte welke ook functioneert als kantoor. Deze ruimte is uitgerust met bureaus een sofa satelliet TV en een DVD speler. Daarnaast beschikt de accommodatie over een groot privé zwembad.

Locatie
De villa is ideaal gelegen voor mensen die willen genieten van de schoonheid van het platteland en voor mensen die in contact willen komen met de lokale bevolking en inzicht willen krijgen in de Balinese Hindoe cultuur. Het is ongeveer een rit van een uur naar Bali's Internationale luchthaven en een rit van een half uur naar Nirwana Golf Course een van de beste golfbanen van Azië. De meeste winkelcentrums thema parken en toeristen attracties van het eiland zijn ook redelijk te bereiken.

Note
De villa prijs is onderhevig aan 5% service kosten en daarna nog 10% overheidsbelastingen.

More Information

No. of Persons 4
No. of Bedrooms 2
No. of Bathrooms 2
Distance to Airport 23
Distance to City Centre 15
Distance to Beach 300
Swimming Pool Private
Accommodation Type Holiday Villa
Internet WiFi
Airconditioning Yes
Latitude -8.644829
Longitude 115.114118
Country Indonesia
City Seseh
Place Seseh
Luxury Luxury
Damage Deposit Required
End of stay cleaning Included

Write Your Own Review

You're reviewing:VILLA BALI-020