Vakantiehuis in het zonnige Algarve

Vakantiehuis in Algarve

 

Genieten van al het moois wat Portugal en de Algarve u te bieden heeft? Dat kan nu vanuit uw eigen vakantiehuis.

De Algarve heeft veel te bieden. Buiten het altijd lekkere weer, de prachtige stranden en het heerlijke eten heeft de Algarve u nog veel meer te bieden. 

Op sportief gebied, met name golfen is erg populair, de prachtige natuur en de geweldige bevolking. 

 

Dit alles is te realiseren en te bewonderen vanuit uw eigen vakantiehuis in Algarve. Kijk eens rond op de site van VIP holidays en maak een keuze uit een van de vele vakantiehuizen die wij u aanbieden in Algarve. Een vakantiehuis om een vakantie te gaan vieren om nooit meer te vergeten.

 

Villa 

 

Bezienswaardigheden in Algarve

 

*Ruige rotspartijen, geweldige goudgele stranden, De kusten van de Algarve worden als de mooiste kusten van Europa genoemd! Mooie natuur, historische plaatsen, vissershavens waar dagelijks de vissers bootjes nog uitvaren, waar je vanaf de kade de boten “binnen” ziet komen en hun vangst aan land brengen. Dit alles is op loopafstand vanuf uw eigen vakantiehuis.

 

*Westelijk van de hoofdstad Faro zijn rotsformaties met kleine stranden te vinden. Ten oosten van Faro vindt men lagunes en kilometers lange zandstranden, waaronder de bekende stranden Praia da Ouro, Praia da Rocha en Praia de Dona Ana. Natuurliefhebbers zullen genieten van Ria Formosa, het Serra da Monchique-gebergte, de Caldeirão-bergen en Cabo Sagres, gebieden waar meer dan dertig wandelroutes zijn uitgezet. Dus ook voor de sportieve vakantieliefhebbers heeft Algarve van alles te bieden.

 

*Cabo da Sao Vicente is de meest zuidwestelijke punt van het vasteland van Europa en ongetwijfeld qua uitzicht de meest indrukwekkende plek van de Algarve. 

 

*Er zijn wel dertig golfbanen; dus dertig opties die zowel professionals als amateurs verleiden tot een partijtje golf.

 

*Voor wie niet van het strand is weg te slaan, is kitesurfen en parasailing de ideale bezigheid. Vlieg terwijl u wordt voortgetrokken door een motorboot over het heldere water langs de kust van Algarve en bekijk het landschap om u heen vanuit een totaal ander perspectief. 

 

 

De Algarve, de zuidelijkste provincie van Portugal, is de meest populaire vakantiebestemming van Portugal. Mede door een vriendelijk klimaat, meer dan honderd schone stranden, een gevarieerd landschap, een rijke cultuur, musea, een rustgevend achterland en een gastvrije bevolking is de Algarve de plaats om een heerlijke vakantie door te brengen vanuit uw eigen vakantiehuis.

 

Er valt nog zoveel meer te vertellen, te lezen en te bekijken over de Algarve. Maar beter dat u het zelf gaat ontdekken vanuit uw eigen vakantiehuis.

 

Overuigd?

Boek vandaag nog uw vakantiehuis in Algarve en ga een avontuur aan wat u nooit meer gaat vergeten.

 

Homepage