Toggle Nav
SAFARI RWANDA-001
Rating:
0%
Contact us for updated Prices & Availability
Er zijn verschillende safari lodges welke gehuurd kunnen worden dubbele cottages suites en een familie suite. Alle cottages hebben grote zit ruimten haarden en-suite badkamers en overdekte veranda's. En de familie suite heeft een tweede slaapkamer met en-suite badkamer

Er zijn verschillende safari lodges welke gehuurd kunnen worden dubbele cottages suites en een familie suite. Alle cottages hebben grote zit ruimten haarden en-suite badkamers en overdekte veranda's. En de familie suite heeft een tweede slaapkamer met en-suite badkamer. In de hoofd lodge is de receptie zitruimte eetruimte bibliotheek en spelletjes ruimte verantwoord toerisme en community awareness ruimte winkel en badkamers. Een van de twee patio ruimten bieden prachtige uitzichten over de Virunga vulkanen en de nabij gelegen agrarische laaglanden.

De Virunga vulkanen zijn een van de grootste toevluchtsoorden van de berg gorilla's in het Parc National des Volcans op de grens van Rwanda Uganda en de democratische republiek van Congo leven zeven gorilla families in een passende dramatische natuurlijke omgeving. Een totaal van 56 gorilla bezichtiging toestemmingen worden verleend per dag bij de Rwandese Wildlife and Tourism Authorities. Het is belangrijk deze toestemingen vroeg te boeken want er is veel vraag naar het wordt aangeraden deze ten minste zes maanden van de te voren te regelen. Als je de gorilla's wilt bezichtigen moet je in goede fysieke conditie zijn een tocht kan tussen de twee en vijf uur duren en je moet 15 jaar of ouder zijn.

Gorilla bezichtingen zijn niet de enige activiteiten die te doen zijn. De lodges zijn een geweldige basis om de fascinerende omgeving te bezichtigen in deze hoek van Afrika je kunt de drukke markt bezoeken in het nabijgelegen dorp Ruhengeri de prachtige meren Kivu Burera Ruhondo en Karago bezoeken de genocide gedenkplaatsen bezoeken een lokale bedreigde ondersoort van meerkat apen bezichten (Cercopithecus kandti of ‘Golden Monkey’) of gemeenschap de conserveringsprojecten bezoeken. Of u kunt een proberen enkele van de 670 vogelsoorten die in Rwanda gezien zijn zelf te zien.

Note:
Voor sommige van deze activiteiten is een vergunning nodig en bijv. een cruise op Bulera of op zoek gaan naar vogels met een professionele ornitholoog zijn tegen additionele kosten.

More Information

No. of Persons 2
No. of Bedrooms 1
No. of Bathrooms 1
Accommodation Type Safari Lodge
Latitude -1.493871
Longitude 29.464345
Country Rwanda
City Parc National des Volcans
Place Parc National des Volcans
Luxury Comfortable

Write Your Own Review

You're reviewing:SAFARI RWANDA-001