Toggle Nav
SAFARI KENYA - 007
Rating:
0%
Contact us for updated Prices & Availability
 Omringt door het water van Lake Victoria en in de schaduw van grote vijgenbomen afgesneden van de wereld deze accommodatie is een oasis aan rust een ideale accommodatie voor mensen die willen ontsnappen aan de stress van het moderne leven. Het eerste wat u ziet zijn de prachtige tropische tuinen die om het kamp liggen met gazon tot het water en grote keien langs de kustlijn waar aalscholvers en varanen zonnen. Iedere kamer heeft een privé veranda met ligbedden om heerlijk te relaxen in de zon

 Omringt door het water van Lake Victoria en in de schaduw van grote vijgenbomen afgesneden van de wereld deze accommodatie is een oasis aan rust een ideale accommodatie voor mensen die willen ontsnappen aan de stress van het moderne leven. Het eerste wat u ziet zijn de prachtige tropische tuinen die om het kamp liggen met gazon tot het water en grote keien langs de kustlijn waar aalscholvers en varanen zonnen. Iedere kamer heeft een privé veranda met ligbedden om heerlijk te relaxen in de zon. Er zijn genoeg activiteiten om u bezig te houden en het eten is zo vers als het maar kan opgevist uit Lake Victoria (mogelijk door u!) of vers geplukt van het eiland's groente tuinen en boomgaarden.

De accommodatie beschikt over zes tweepersoons cottages gelegen aan de kustlijn alle cottages bieden spectaculair uitzicht over het meer met pittoreske dhows die voorbij zeilen. En van de eet en lounge ruimte heeft u eveneens prachtig uitzicht over het meer. Het kamp beschikt ook over een prachtige huwelijkssuite als u iets speciaals zoekt. De maaltijden in het kamp zijn geweldig verse salades en de dagelijks gevangen vis worden met gekoelde wijn gepresenteerd terwijl u van het uitzicht geniet. Daarnaast heeft het kamp een zwembad nabij de kust.

Activiteiten
Vissen
Het vissen in Lake Victoria is opwindend onder andere Tilapia en Nijlbaars kunnen gevangen worden in het meer. Nijlbaars kan tot 1.8 meter groeien en 140kg wegen vissen van vijf tot vijftien kilo worden regelmatig gevangen en zijn erg lekker om te eten. Alle benodigde visuitrusting is aanwezig en de getrainde schipper helpt u graag. Tilapia kunnen daarnaast ook van de stijger gevangen worden terwijl u van een glas wijn het uitzicht en het wildleven op en rond het meer geniet. Daarnaast is het mogelijk uw vers gevangen vis te laten bereiden door de kok.

Vogelspotten
Het vogelleven rond Lake Victoria is spectaculair meer dan 350 verschillende soorten vogels zijn in deze omgeving gezien. Gasten kunnen per voet of per boot onder begeleiding van een lokale ornitholoog gaan vogelspotten. Onder andere visarenden die nestelen in de vijgenbomen langs het meer kleurrijke ijsvogels bijeneters wevervogels en zwaluwen kunnen gezien worden. Het is zowel opwindend voor beginnende als ervaren vogel spotters door de grote diversiteit aan vogels die gezien kunnen worden.

Culturele tochten
De plaatselijke cultuur en tradities verschilt van die in andere delen van Kenya en tijdens uw verblijf is het mogelijk kennis te maken met deze kleuvolle cultuur. Dorpen liggen langs de kust van het meer en vissen en handelen zijn de belangrijkste activiteiten in deze dorpen. De vriendelijke dorpelingen laten u graag hun dorpen zien onder begeleiding van een gids het is ook mogelijk een plaatselijke school te bezoeken of prehistorische rotstekeningen te bekijken als u bereid bent diep in grotten af te dalen.

Tot rust komen
Dit kamp is de perfecte plek om tot rust te komen na een drukke safari in Kenya. Er zijn geen wegen op het eiland en het leefritme wordt bepaald door het ritme van de dag en nacht. Overdag kunt u genieten van het zwembad en de kleurrijke vissersboten die langs varen. U kunt daarnaast vissen en vogelspotten. 'S avonds kunt u genieten van een gin en tonic op het terras terwijl u de zon onder ziet gaan en u valt heerlijk in slaap terwijl u naar het rustgevende geluid luistert van de golven op het meer.

More Information

No. of Persons 2
No. of Bedrooms 1
No. of Bathrooms 1
Swimming Pool Comunal
Accommodation Type Safari Lodge
Latitude -0.443569
Longitude 33.996322
Country Kenya
City Lake Victoria
Place Lake Victoria
Luxury Luxury
Damage Deposit Required
End of stay cleaning Included

Write Your Own Review

You're reviewing:SAFARI KENYA - 007