Toggle Nav
SAFARI KENYA - 006
Rating:
0%
Contact us for updated Prices & Availability
 In deze accommodatie kunt u het leven van de vroege Keniaanse kolonisten ervaren de accommodatie is een ideale plek om te relaxen het Keniaanse leven te ervaren en de Great Rift vallei te ontdekken. Er zijn prachte uitzichten op Mount Longonot een slapende vulkaan en wilde dieren lopen vrijelijk rond ’s avonds eten de nijlpaarden rustig aan de waterkant. De accommodatie ligt slechts twee uur rijden van Nairobi en is ligt gunstig voor dagtripjes naar het bekende Nakuru National Park

 In deze accommodatie kunt u het leven van de vroege Keniaanse kolonisten ervaren de accommodatie is een ideale plek om te relaxen het Keniaanse leven te ervaren en de Great Rift vallei te ontdekken. Er zijn prachte uitzichten op Mount Longonot een slapende vulkaan en wilde dieren lopen vrijelijk rond ’s avonds eten de nijlpaarden rustig aan de waterkant. De accommodatie ligt slechts twee uur rijden van Nairobi en is ligt gunstig voor dagtripjes naar het bekende Nakuru National Park. Dit is een perfect begin voor een opwindende safari vakantie door Kenia.

De accommodatie biedt een brede verblijf keuze u kunt terecht in het oude familie huis of in de cottages op het terrein. In het hoofd verblijf zijn vier en-suite dubbele slaapkamers welke in originele stijl zijn. Nabij is het oorspronkelijke gasten cottage met nog twee en-suite kamers. Er is een nieuw gebouwde cottage op de oever van het meer welke ideaal is voor pas gehuwden deze cottage heeft twee dubbele en-suite slaapkamers met adembenemende uitzichten over het meer en Mount Longonot. En op de heuvel ligt nog een cottage met drie dubbele slaapkamers ideaal voor families of groepen of vrienden en deze cottage heeft ook uitzicht over het meer.

Dingen om te doen:

Dagtocht naar het Nakuru meer
Een van de hoogtepunten van hier verblijven is een dagtrip naar het pittoreske Nakuru National Park welke beroemt is voor de overvloed aan neushoorns en miljoenen kleurvolle flamingo’s. Het Nakuru meer is een van Kenia’s kleinere nationale parken maar het is een van de mooiste. Geniet van een wild bekijken tijdens een rit door het park voordat u een schaduwrijke plek uitkiest voor een weelderige picknick lunch. Een dag trip naar het Nakuru meer is bij de prijs inbegrepen van overnachting er moet wel een toegangsprijs worden voldaan bij de ingang.

Wild en vogels bezichtingen per boot op het Naivasha meer
Meer als vier honderd soorten vogels zijn gezien in Rift Valley u kunt genieten van alle vogels per voet per boot rond het meer of per auto onder begeleiding van een vogelkenner. De toegangsprijs varierd per jaargetijde neem contact op voor meer informatie. 

Nachtelijke wild tochten
Het is mogelijk om een nachtelijke rondrit over de estate te maken veel geziene dieren tijdens deze tochten zijn aardvarkens luipaarden mangoesten nachtzwaluwen uilen en nijlpaarden die het water verlaten om te grazen.

Meer
Er zijn nog veel meer dingen om te zien en te doen. Er zijn verschillende andere wildparken en meren met een uitbundigheid aan wild om te bezoeken u kunt een begeleide rondwandeling maken op de estate of u kunt mount Longonot beklimmen (indien u gezond en fit bent). Neem contact op voor meer informatie.

Note
De prijs is exclusief park toegangsprijzen en er is een belasting voor behoud van het gebied (op het moment $45 per volwassene en $20 per kind per nacht).

More Information

No. of Persons 2
No. of Bedrooms 1
No. of Bathrooms 1
Distance to Airport 120
Accommodation Type Safari Lodge
Latitude -0.722761
Longitude 36.386454
Country Kenya
City Great Rift valley
Place Great Rift valley
Luxury Luxury
Damage Deposit Required
End of stay cleaning Included

Write Your Own Review

You're reviewing:SAFARI KENYA - 006