Toggle Nav
luxury yachts
per page
 1. YACHT-BARCELONA-2000

  Contact us for updated Prices & Availability

  Een van de grootste jachten in Barcelona ligt in de Royal Yacht Club haven. Het heeft 5 cabins en suite, veel ruimte en alles wat u ook kunt verwachten in een luxe appartement.

  De lokatie is fantastisch, tegenover de weg naar het Aquarium, de Maremagnun Shopping hal en de houten brug die u in 5 minuten naar de beroende Ramblas brengt.

 2. GULET ZEPHYRIA II

  Contact us for updated Prices & Availability

  Op dit prachtige schip kunt u heerlijk cruisen langs de kusten, er is genoeg benzine voor ongeveer 3 a 4 uur varen per dag. Het schip bevat alle luxe die u zich maar kunt wensen en is maar liefst 32 meter lang. Met 5 slaapkamers heeft dit schip ruimte voor maximaal12 gasten en 6 crew leden.

 3. GULET OKALIPTUS

  Contact us for updated Prices & Availability

  Op dit prachtige schip kunt u heerlijk cruisen langs de kusten, er is genoeg benzine voor ongeveer 3 a 4 uur varen per dag. Het schip bevat alle luxe die u zich maar kunt wensen en is maar liefst 23 meter lang. Met 3 slaapkamers heeft dit schip ruimte voor 6 gasten en 3 crew leden.

 4. GULET KAYA GUNERI V

  Contact us for updated Prices & Availability

  Op dit prachtige schip kunt u heerlijk cruisen langs de kusten, er is genoeg benzine voor ongeveer 3 a 4 uur varen per dag. Het schip bevat alle luxe die u zich maar kunt wensen en is maar liefst 39 meter lang. Met 6 slaapkamers heeft dit schip ruimte voor 12 gasten en 6 crew leden.

per page