Toggle Nav
CHALET ZERMATT-005
Rating:
0%
Contact us for updated Prices & Availability

Voor een luxe wintersport in Zwitserland met 6 personen bent u in dit chalet aan het juiste adres. Dit is waarschijnlijk één van de meest luxe chalets in de Alpen. De benedenverdieping bestaat bijna volledig uit glas waardoor u vanuit alle hoeken in het chalet kunt genieten van een adembenemend uitzicht zo ver als u kunt kijken

Voor een luxe wintersport in Zwitserland met 6 personen bent u in dit chalet aan het juiste adres. Dit is waarschijnlijk één van de meest luxe chalets in de Alpen. De benedenverdieping bestaat bijna volledig uit glas waardoor u vanuit alle hoeken in het chalet kunt genieten van een adembenemend uitzicht zo ver als u kunt kijken.

Dit catered chalet in Zwitserland heeft 3 slaapkamers en 3 ensuite badkamers. De master slaapkamer is een hele unieke slaapkamer met een losstaand tweepersoonsbed op een ronddraaiende grond. De benedenverdieping is ruim en luxe ingericht en kan omgetoverd worden tot een ruimte waar feesten kunnen worden gegeven. Zo is er een tafel die kan worden afgesteld van koffietafel tot dinertafel en zelfs tot plafond voor een dansvloer. Verder is er en luxe lounge met open haard en geeft een open trap toegang tot de tweede verdieping. Hier bevindt zich wederom een lounge met tv en jacuzzi een keuken dinerruimte en een bar.

Vanaf de benedenverdieping is er toegang tot een terras waarvan u werkelijk van het mooiste uitzicht kunt genieten. Verder is dit luxe chalet voorzien van diverse faciliteiten zoals een lift en internet.

Ondanks de afgelegen ligging op een heuvel is het gemakkelijk om in het centrum van Zermatt te komen of op de piste. Binnen 2 minuten lopen bent u bij de Omnia Hotel lift waar u met een speciale sleutel gebruik van kunt maken en zo op een gemakkelijke manier het centrum van Zermatt bereikt.

Alleen catered mogelijk Winter 2012/2012: 23-30 december, 30 december- 6 januari. 10-17 februari en 17-24 februari.
Alleen catered mogelijk Winter 2013/2014: 22 december - 11 januari.

More Information

No. of Persons 6
No. of Bedrooms 3
No. of Bathrooms 3
Distance to Airport 130
Distance to City Centre 100
Distance to Ski Lift/Piste (km) 2 km
Sauna Shared
Full Catered No
Accommodation Type Ski Chalet
Internet WiFi
Latitude 46.020859
Longitude 7.744573
Country Switzerland
City Zermatt
Place Zermatt
Luxury Very Luxurious
End of stay cleaning Included

Write Your Own Review

You're reviewing:CHALET ZERMATT-005